Week 46:
 

 

  • Maaltijd v.d. week à € 7.75:

Runderhachee met gestoofde rode kool en gebakken aardappel partjes
 

  • Kant en klare gerechten uit eigen keuken:

Spruiten stamppot, pastaschotel met scampi, courgette en dragonsaus, kip picasso met fruit en paprika, varkenshaas medaillons met champignonsaus, lasagne bolognese, kippenragout, loempia's met kip en groenten, ambachtelijke bloedworst en rookworst van slagerij Franssen, saté van de haas, zwarte kip, Belgische frites, aardappel gratin, gehaktbroodjes, ouderwets lekkere koude schotel, kip fruit salade, kip kerrie salade, eiersalade, rauwkost salades

 

  • Toetje van de week:

Deze week hebben we tiramisu
We hebben voorradig in de diepvries: huisgemaakt ijs (diverse smaken), chocolade mousse, tiramisu, yoghurt mousse met frambozen


  • Vis van Schmidt Zeevis uit Rotterdam:

Deze week geen aanvoer van verse vis.
Voorradig in de diepvries: victoriabaarsfilet, heilbotfilet, scampi's, kibbeling, zeebaars en zalmfilet

 

  • Soepen:

Runderbouillon met groenten en vlees, kippenroomsoep, erwtensoep, goulashsoep, tomatensoep met Parma ham en basilicum, erwtensoep
Vegetarische soepen: pompoensoep, aspergesoep, courgette soep
 

  • Heerlijke ambachtelijk vleeswaren: pure ambacht van slagerij Franssen uit de Pieterstraat!

Gekookte ham, gebraden gehakt, boterham worst, hoofdkaas, kalfspreskop, kalfs zure pastei, diverse soorten paté, gebraden varkenslende, Italiaanse droge ham, Belgische boeren ham, huisgemaakt hamspek, boudin blanc, diverse soorten droogworst/cervelaat
 

  • Verse kaas van het mes:

Flandrien belegen kaas: Vlaamse kaas die internationaal met prijzen werd bekroond! Vlaamse jong belegen flandrien light kaas (19% vet én minder zout en toch vol van smaak). Boeren kaas uit Holland, jong belegen Goudse kaas, oude Reypenaer kaas en een wisselend assortiment Belgische en Franse streekkazen die u kunt vergezellen met huisgemaakte vijgen compote of zwarte pruimen in portgelei

Tevens kunt u bij ons terecht voor tapasschalen op opgemaakte koude schotels (vanaf 8 personen). Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze buffetlijst die u kunt vinden onder de rubriek 'catering' op deze website. Voor vragen kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen via het contactformulier of door binnen te lopen in onze winkel. We vernemen uw bestelling graag uiterlijk 1 week van te voren!