• Maaltijd van deze week à € 9.-- :

Belgische runderstoofpot met pastinaakpuree en rode kool met appeltjes

 

  • Kant en klare gerechten uit eigen keuken:

Zwarte kip, saté van de haas, kippenragout, spruitenstamppot, spaghetti bolognese, bloemkoolschotel met puree uit de oven, kip madras met romige kerriesaus, duvelkes vlees, verse erwtensoep, bloedworst en knakworst van Slagerij Franssen, gehaktballen, Belgische frites,  ambachtelijke koude schotel, kip fruit salade, kip kerrie salade, eiersalade, diverse rauwkostsalades

 

  • Toetje van de week:

We hebben voorradig in de diepvries: huisgemaakt ijs (diverse smaken), chocolade mousse, aardbeien mousse, tiramisu, advocaat mousse, cappuccino mousse, kwark mousse met abrikoos
 

  • Vis van Schmidt Zeevis uit Rotterdam:

Deze week geen aanvoer van verse vis
Vis voorradig uit de diepvries: roodbaarsfilet, victoriabaarsfilet, zalmfilet, scampi's, heilbotfilet, kabeljauwfilet

 

  • Soepen (vriesvers):

Goulashsoep, runderbouillon, tomatensoep met Parma ham en basilicum, kippenroomsoep, venkelsoep met vis, goulashsoep
Vegetarische soepen: courgette soep, aspergesoep
 

  • Vriesvers op voorraad (wisselend assortiment):

Goulash, Belgische frites, lasagne bolognese, moussaka, vegetarische lasagne met feta en spinazie, witlofschotel met puree, ham en kaas, diverse soorten stamppot, diverse soorten vlees gerechten, loempia's met kip en groenten, saucijzenbroodjes, macaroni met ham en kaas, nasi, bami, diverse soorten quiche lorraine, valdieu kaasje en croute
 

  • Heerlijke ambachtelijk vleeswaren: pure ambacht van slagerij Franssen uit de Pieterstraat!

Gekookte ham, gebraden gehakt, boterham worst, gebraden varkenslende, Italiaanse droge ham, Belgische boeren ham, huisgemaakt hamspek, boudin blanc, diverse soorten droogworst/cervelaat
 

  • Verse kaas van het mes:

Belegen Flandrien kaas, Vlaamse jong belegen flandrien light kaas (19% vet én minder zout), jong belegen Goudse kaas, extra belegen Goudse kaas en een wisselend assortiment Belgische streekkazen met pruimen in portgelei en vijgencompote

Tevens kunt u bij ons terecht voor tapasschalen op opgemaakte koude schotels (vanaf 8 personen).
Voor vragen kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen of door binnen te lopen in onze winkel. We vernemen uw bestelling graag uiterlijk 1 week van te voren!
Mocht u binnen 24 uur geen reactie op uw mail hebben ontvangen, neemt u dan a.u.b. telefonisch contact met ons op.