Week 2:

  • Maaltijd van de week à € 8.-- (bestellen is niet noodzakelijk, maar wel aan te bevelen):

Varkenshaas medaillons met honing mosterdsaus, vergezeld met een bonne femme schotel met gebakken aardappeltjes en groenten
Maakt u een combinatie van een halve liter soep naar keuze, de maaltijd van de week en een dessert, dan betaalt u slechts € 25.-- voor een drie gangen diner voor 2 personen!
 

  • Kant en klare gerechten uit eigen keuken:

Kalkoengeschnetzels op Tiroolse wijze, lasagne bolognese, nasi goreng, saté van de haas, zwarte kip, stamppot van spruitjes, duvelkes vlees, chili con carne, ovenschaaltjes met aardappel, wortel en mager rundergehakt, quiche lorraine in borrelformaat (vriesvers), ambachtelijke bloedworst en rookworst van slagerij Franssen, ouderwets lekkere koude schotel, kip kerrie en kip fruit salade, eiersalade, hamsalade en rauwkostsalades

 

  • Toetje van de week:

Deze week hebben we mango mousse, chocolade moulleux
We hebben voorradig in de diepvries: huisgemaakt ijs (diverse smaken), chocolade mousse, mocca mousse en tiramisu


  • Vis van Schmidt Zeevis uit Rotterdam:

Deze week aanvoer van verse zalmfilet
Voorradig in de diepvries: scampi's, heilbotfilet, sliptong, victoriabaarsfilet, roodbaarsfilet en zalmfilet

 

  • Soepen (vriesvers):

Kippenroomsoep, erwtensoep, runderbouillon met groenten, tomatensoep met Parma ham en basilicum, venkelsoep met vis en lente ui
Vegetarische soepen: pompoensoep, aspergesoep, courgette soep, boschampignon soep

 

  • Vriesvers op voorraad (wisselend assortiment):

Goulash, lasagne bolognese, moussaka, paella, vislasagne, bami, nasi, vegetarische lasagne met feta en spinazie, tete de veau, zuurvlees, diverse soorten stamppot, zuurkoolschoteltjes, diverse soorten vlees stoofpotjes, konijnenbouten op grootmoeders wijze, diverse soorten quiche lorraine, loempia's met kip en groenten, Belgische frites
 

  • Heerlijke ambachtelijk vleeswaren: pure ambacht van slagerij Franssen uit de Pieterstraat!

Gekookte ham, gebraden gehakt, boterham worst, rosbief, hoofdkaas, kalfspreskop, kalfs zure pastei, diverse soorten paté en wildpaté, gebraden varkenslende, Italiaanse droge ham, Belgische boeren ham, boudin blanc, diverse soorten droogworst/cervelaat
 

  • Verse kaas van het mes:

Belegen Flandrien kaas, Vlaamse jong belegen flandrien light kaas (19% vet én minder zout), boeren kaas uit Holland, jong belegen Goudse kaas, extra belegen Goudse kaas en een wisselend assortiment Belgische en Franse streekkazen die u kunt vergezellen met huisgemaakte vijgen compote of zwarte pruimen in portgelei

Tevens kunt u bij ons terecht voor tapasschalen op opgemaakte koude schotels (vanaf 8 personen).
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze buffetlijst die u kunt vinden onder de rubriek 'catering' op deze website. Voor vragen kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen of door binnen te lopen in onze winkel. We vernemen uw bestelling graag uiterlijk 1 week van te voren!
Mocht u binnen 24 uur geen reactie op uw mail hebben ontvangen, neemt u dan a.u.b. telefonisch contact met ons op.