Week 3:

 

Maaltijd van de week à € 8.50 (bestellen is niet noodzakelijk, maar wel aan te bevelen):

Kipfilet met stroganoff saus en bloemkoolschotel met puree uit de oven
 

  • Kant en klare gerechten uit eigen keuken:

Kippenragout, zwarte kip, zuurkool met gekonfijte eendebout en rode wijnsaus, vegetarische lasagne met feta en spinazie, tete de veau, kalkoenhaas met dragonsaus, witlofschoteltje met puree, ham en kaas, saté van de haas, rookworst van slagerij Franssen, Belgische kaaskroketten (vriesvers), ambachtelijke koude schotel, kip fruit salade, kip kerrie salade, eiersalade, witte koolsalade wortelsalade, komkommersalade

 

  • Toetje van de week:

De állerlekkerste uit ons assortiment!: duo van advocaat mousse en chocolade mousse met een canache van pure chocolade ertussen
We hebben voorradig in de diepvries: huisgemaakt ijs (diverse smaken), tiramisu, cappuccino mousse, mango mousse, mousse van licor 43, chocolade mousse


  • Vis van Schmidt Zeevis uit Rotterdam:

Deze week aanvoer van verse zalmfilet
Voorradig in de diepvries: scampi's, tonijnfilet, zalmfilet, victoriabaarsfilet, kibbeling, zwarte heilbot en kabeljauwfilet

 

  • Soepen (vriesvers):

Kippenroomsoep, erwtensoep, goulashsoep, runderbouillon, tomatensoep met Parma ham en basilicum
Vegetarische soepen: pompoensoep, asperge soep, boschampignonsoep

 

  • Vriesvers op voorraad (wisselend assortiment):

Goulash, lasagne bolognese, vegetarische lasagne met feta en spinazie, diverse soorten stamppot, diverse soorten vlees stoofpotjes, loempia's met kip en groenten, nasi, bami, spaghetti,  diverse soorten quiche lorraine, Belgische kaaskroketjes
 

  • Heerlijke ambachtelijk vleeswaren: pure ambacht van slagerij Franssen uit de Pieterstraat!

Gekookte ham, gebraden gehakt, boterham worst, hoofdkaas, diverse soorten paté, gebraden varkenslende, Italiaanse droge ham, Belgische boeren ham, boudin blanc, diverse soorten droogworst/cervelaat
 

  • Verse kaas van het mes:

Belegen Flandrien kaas, Vlaamse jong belegen flandrien light kaas (19% vet én minder zout), jonge Beemster kaas, jong belegen Goudse kaas, extra belegen Goudse kaas en een wisselend assortiment Belgische streekkazen en vijgencompote

Tevens kunt u bij ons terecht voor tapasschalen op opgemaakte koude schotels (vanaf 8 personen).
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze buffetlijst die u kunt vinden onder de rubriek 'catering' op deze website. Voor vragen kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen of door binnen te lopen in onze winkel. We vernemen uw bestelling graag uiterlijk 1 week van te voren!
Mocht u binnen 24 uur geen reactie op uw mail hebben ontvangen, neemt u dan a.u.b. telefonisch contact met ons op.