Week 26:

Tip voor komend weekend: een opgemaakte koude schotel met gevuld eitje, gevuld tomaatje, hamrolletje met asperge, boeren ham met meloen, augurkje en kip fruit salade.
Prijs bedraagt € 9.50 p.p. en uitsluitend op bestelling (bestellen kan tot 30 juni).
 

  • Maaltijd van deze week à € 8.75 (bestellen is niet noodzakelijk, maar wel aan te bevelen):

Zwarte koolvis filet met basilicum roomsaus en pastaschotel met courgette en gegratineerde oventomaatjes

 

  • Kant en klare gerechten uit eigen keuken:

Kalkoengeschnetzels op Tiroolse wijze, fricandeau reepjes met kruidige boschampignonsaus, aardappelgratin, gemarineerde kippendijtjes uit de oven, kip madras, bloemkoolschotel met puree uit de oven, konijnenbout op grootmoeders wijze, zwarte kip, saté van de haas, gehaktbroodjes, bbq worsten, ambachtelijke koude schotel, kip fruit salade, kip kerrie salade, eiersalade, hamsalade, Italiaanse pastasalade, witte koolsalade met tropisch fruit, rode koolsalade, komkommersalade, aardappelsalade en salade maatje 38

 

  • Toetje van de week:

Deze week: mango mousse
We hebben voorradig in de diepvries: huisgemaakt ijs (diverse smaken), chocolade mousse, aardbeien mousse, tiramisu

  • Vis van Schmidt Zeevis uit Rotterdam:

Deze week geen aanvoer van verse vis: heilbotfilet, roodbaarsfilet, victoriabaarsfilet, scampi's en kabeljauwfilet

 

  • Soepen (vriesvers):

Goulashsoep, runderbouillon, tomatensoep met Parma ham en basilicum
Vegetarische soepen: courgette soep, pompoensoep, aspergesoep, pastinaaksoep
 

  • Vriesvers op voorraad (wisselend assortiment):

Goulash, Belgische frites, lasagne bolognese, moussaka, vegetarische lasagne met feta en spinazie, witlofschotel met puree, ham en kaas, diverse soorten stamppot, diverse soorten vlees stoofpotjes, loempia's met kip en groenten, bami, nasi, diverse soorten quiche lorraine, valdieu kaasje en croute, saucijzenbroodjes
 

  • Heerlijke ambachtelijk vleeswaren: pure ambacht van slagerij Franssen uit de Pieterstraat!

Gekookte ham, gebraden gehakt, boterham worst, hoofdkaas, diverse soorten paté, gebraden varkenslende, Italiaanse droge ham, Belgische boeren ham, boudin blanc, diverse soorten droogworst/cervelaat
 

  • Verse kaas van het mes:

Belegen Flandrien kaas, Vlaamse jong belegen flandrien light kaas (19% vet én minder zout), jong belegen Goudse kaas, extra belegen Goudse kaas en een wisselend assortiment Belgische streekkazen met pruimen in portgelei en vijgencompote

Tevens kunt u bij ons terecht voor tapasschalen op opgemaakte koude schotels (vanaf 8 personen).
Voor vragen kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen of door binnen te lopen in onze winkel. We vernemen uw bestelling graag uiterlijk 1 week van te voren!
Mocht u binnen 24 uur geen reactie op uw mail hebben ontvangen, neemt u dan a.u.b. telefonisch contact met ons op.