Week 20: 

Weekendtip: opgemaakte koude schotel met gevuld eitje, gevuld tomaatje, ham rolletje met asperge, boeren ham met meloen, augurkje en kip fruit salade. Prijs € 9,25 per persoon en uitsluitend op bestelling (uiterlijk donderdag bestellen a.u.b.)

  • Maaltijd van de week à € 8.-- (bestellen is niet noodzakelijk, maar wel aan te bevelen):

Gevulde tongscharfilet met antiboise van groenten en tomaat geserveerd met risotto
Maakt u een combinatie van een halve liter soep naar keuze, de maaltijd van de week en een dessert, dan betaalt u slechts € 25.-- voor een drie gangen diner voor 2 personen!

 

  • Kant en klare gerechten uit eigen keuken:

Broccolistamppot, kippenragout, zwarte kip, lasagne bolognese, gebakken aardappelpartjes met rozemarijn, konijnenbouten op grootmoeders wijze, kip madras met romige kerriesaus, varkenshaas medaillons met Limburgse mosterdsaus, zuurvlees, saté van de haas, aardappel gratin, Belgische frites, Luikse gehaktballetjes, Valdieu kaasje en croute, saucijzenbroodjes, quiche lorraine in borrelformaat, gehaktballen, gehaktbroodjes, ouderwets lekkere koude schotel, kip kerrie en kip fruit salade, eiersalade, hamsalade, zalmsalade, Italiaanse pasta salade en rauwkostsalades
 

  • Toetje van de week:

Deze week hebben we mousse van chocolade mousse
We hebben voorradig in de diepvries: huisgemaakt ijs (diverse smaken), frambozen mousse, kwark mousse met bosvruchten, duo van chocolade mousse en advocaat mousse, pure chocolade mousse


  • Vis van Schmidt Zeevis uit Rotterdam:

Deze week aanvoer van gerookte zalm gerookte forelfilets en zwarte heilbotfilet
Voorradig in de diepvries: scampi's, heilbotfilet, sliptong, koningsvisfilet, Skreij kabeljauwfilet en zalmfilet

 

  • Soepen (vriesvers):

Kippenroomsoep, erwtensoep, runderbouillon met groenten, tomatensoep met Parma ham en basilicum, venkelsoep met vis, goulashsoep
Vegetarische soepen: pompoensoep, courgette soep

 

  • Vriesvers op voorraad (wisselend assortiment):

Goulash, lasagne bolognese, vegetarische lasagne met feta en spinazie, zuurvlees, diverse soorten stamppot, zuurkoolschoteltjes, spaghetti, macaroni met ham en kaas, diverse soorten vlees stoofpotjes, wildschotel van hert, fazanten ragout, saucijzenbroodjes, Valdieu kaasje en croute, loempia's met kip en groenten, bami, nasi, diverse soorten quiche lorraine
 

  • Heerlijke ambachtelijk vleeswaren: pure ambacht van slagerij Franssen uit de Pieterstraat!

Gekookte ham, gebraden gehakt, boterham worst, hoofdkaas, kalfspreskop, kalfs zure pastei, diverse soorten paté, gebraden varkenslende, Italiaanse droge ham, Belgische boeren ham, boudin blanc, diverse soorten droogworst/cervelaat
 

  • Verse kaas van het mes:

Belegen Flandrien kaas, Vlaamse jong belegen flandrien light kaas (19% vet én minder zout), boeren kaas uit Holland, jong belegen Goudse kaas, extra belegen Goudse kaas en een wisselend assortiment Belgische en Franse streekkazen die u kunt vergezellen met huisgemaakte vijgen compote of zwarte pruimen in portgelei

Tevens kunt u bij ons terecht voor tapasschalen op opgemaakte koude schotels (vanaf 8 personen).
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze buffetlijst die u kunt vinden onder de rubriek 'catering' op deze website. Voor vragen kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen of door binnen te lopen in onze winkel. We vernemen uw bestelling graag uiterlijk 1 week van te voren!
Mocht u binnen 24 uur geen reactie op uw mail hebben ontvangen, neemt u dan a.u.b. telefonisch contact met ons op.