Week 20:
 

  • Maaltijd van de week à € 8.75 (bestellen is niet noodzakelijk, maar wel aan te bevelen):

Doortjes Oosterse stoofpot met Indiase gele rijst en wokgroenten met terriyaki saus

 

  • Kant en klare gerechten uit eigen keuken:

Stamppot van broccoli, kippenragout, tete de veau, kipsaté, goulash, aardappel gratin, zwarte kip, biefstukreepjes met zoet pikante Oosterse saus, gemarineerde kippendijtjes uit de oven, Belgische frites, ambachtelijke koude schotel, kip fruit salade, kip kerrie salade, eiersalade, hamsalade met asperge, bbq worst, gemarineerde kipfilet, aardappel salade, Italiaanse pastasalade, spicey komkommersalade, witte koolsalade met tropisch fruit, tomaten salade met mozzarella

 

  • Toetje van de week:

Chocolade mousse
We hebben voorradig in de diepvries: huisgemaakt ijs (diverse smaken), tiramisu, chocolade mousse, mango mousse, aardbeien mousse, limoncello tiramisu, cappuccino mousse

 

  • Vis van Schmidt Zeevis uit Rotterdam:

Deze week geen aanvoer van verse vis
Voorradig in de diepvries: scampi's, zwarte heilbot, zalmfilet, victoriabaarsfilet en kabeljauwfilet

 

  • Soepen (vriesvers):

Goulashsoep, runderbouillon, tomatensoep met Parma ham en basilicum, venkelsoep met vis
Vegetarische soepen: courgette soep, pompoensoep, aspergesoep
 

  • Vriesvers op voorraad (wisselend assortiment):

Goulash, lasagne bolognese, vegetarische lasagne met feta en spinazie, moussaka, witlofschotel met puree, ham en kaas, diverse soorten stamppot, diverse soorten vlees stoofpotjes, loempia's met kip en groenten, bami, nasi, diverse soorten quiche lorraine, valdieu kaasje en croute
 

  • Heerlijke ambachtelijk vleeswaren: pure ambacht van slagerij Franssen uit de Pieterstraat!

Gekookte ham, gebraden gehakt, boterham worst, hoofdkaas, diverse soorten paté, gebraden varkenslende, Italiaanse droge ham, Belgische boeren ham, boudin blanc, diverse soorten droogworst/cervelaat
 

  • Verse kaas van het mes:

Belegen Flandrien kaas, Vlaamse jong belegen flandrien light kaas (19% vet én minder zout), jong belegen Goudse kaas, extra belegen Goudse kaas en een wisselend assortiment Belgische streekkazen met pruimen in portgelei en vijgencompote

Tevens kunt u bij ons terecht voor tapasschalen op opgemaakte koude schotels (vanaf 8 personen).
Voor vragen kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen of door binnen te lopen in onze winkel. We vernemen uw bestelling graag uiterlijk 1 week van te voren!
Mocht u binnen 24 uur geen reactie op uw mail hebben ontvangen, neemt u dan a.u.b. telefonisch contact met ons op.