Week 30:

 

  • Maaltijd van de week à € 8.-- (bestellen is niet noodzakelijk, maar wel aan te bevelen):

Fricandeau reepjes met roze pepersaus en bonne femme schotel met gebakken aardappeltjes en groenten
Maakt u een combinatie van een halve liter soep naar keuze, de maaltijd van de week en een dessert, dan betaalt u slechts € 25.-- voor een drie gangen diner voor 2 personen!

 

  • Kant en klare gerechten uit eigen keuken:

Wortelstamppot, zuurvlees, kalkoen geschnetzels op Tiroolse wijze, saté van de haas, loempia's met kip en groenten, zwarte kip, kip stroganoff, lasagne bolognese, Indonesische rundersmoor, Belgische frites, gehaktballen, gehaktbroodjes, Belgische kaaskroketten (vriesvers), div. soorten bbq vlees, witlofstruikjes (souvide bereid), ouderwets lekkere koude schotel, kip kerrie en kip fruit salade, zalmsalade, eiersalade, Zwitserse pastasalade, couscoussalade en rauwkostsalades

 

  • Toetje van de week:

Deze week hebben we diverse soorten desserts uit de diepvries.
We hebben voorradig in de diepvries: huisgemaakt ijs (diverse smaken), kwark mousse met bosvruchten, chocolade mousse, cappuccino mousse, likeur 43 mousse, duo van chocolade en karamel mousse en tiramisu


  • Vis van Schmidt Zeevis uit Rotterdam:

Deze week geen aanvoer van verse vis
Voorradig in de diepvries: scampi's, heilbotfilet, sliptong, tonijnfilet, victoriabaarsfilet, kibbeling en zalmfilet

 

  • Soepen (vriesvers):

Kippenroomsoep, erwtensoep, tomatensoep met Parma ham en basilicum, venkelsoep met vis, goulashsoep, runderbouillon
Vegetarische soepen: pompoensoep, courgette soep, asperge soep

 

  • Vriesvers op voorraad (wisselend assortiment):

Goulash, lasagne bolognese, vegetarische lasagne met feta en spinazie, zuurvlees, diverse soorten stamppot, zuurkoolschoteltjes, diverse soorten vlees stoofpotjes, Valdieu kaasje en croute, loempia's met kip en groenten, bami, diverse soorten quiche lorraine, Belgische kaaskroketjes, konijnenbouten op grootmoeders wijze
 

  • Heerlijke ambachtelijk vleeswaren: pure ambacht van slagerij Franssen uit de Pieterstraat!

Gekookte ham, gebraden gehakt, boterham worst, hoofdkaas, kalfspreskop, kalfs zure pastei, diverse soorten paté, gebraden varkenslende, Italiaanse droge ham, Belgische boeren ham, boudin blanc, diverse soorten droogworst/cervelaat
 

  • Verse kaas van het mes:

Belegen Flandrien kaas, Vlaamse jong belegen flandrien light kaas (19% vet én minder zout), boeren kaas uit Holland, jong belegen Goudse kaas, extra belegen Goudse kaas en een wisselend assortiment Belgische en Franse streekkazen

Tevens kunt u bij ons terecht voor tapasschalen op opgemaakte koude schotels (vanaf 8 personen).
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze buffetlijst die u kunt vinden onder de rubriek 'catering' op deze website. Voor vragen kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen of door binnen te lopen in onze winkel. We vernemen uw bestelling graag uiterlijk 1 week van te voren!
Mocht u binnen 24 uur geen reactie op uw mail hebben ontvangen, neemt u dan a.u.b. telefonisch contact met ons op.