Week 42:
 

 

  • Maaltijd v.d. week à € 7.75:

Kip madras met romige kerriesaus, groenten curry en Indiase gele rijst
 

  • Kant en klare gerechten uit eigen keuken:

Bonne femme schotel met gebakken aardappeltjes, groenten en spekjes, kippenragout, loempia's met kip en groenten, ambachtelijke bloedworst en rookworst van slagerij Franssen, saté van de haas, zwarte kip, duvelkes vlees, wild zwijn burgers met wildsaus, kalkoenhaas met dragonsaus, Belgische frites, aardappel gratin, gehaktbroodjes, ouderwets lekkere koude schotel, kip fruit salade, kip kerrie salade, eiersalade, rauwkost salades

 

  • Toetje van de week:

Deze week hebben we karamel mousse
We hebben voorradig in de diepvries: huisgemaakt ijs (diverse smaken), chocolade mousse, tiramisu, limoncello tiramisu, yoghurt mousse met frambozen


  • Vis van Schmidt Zeevis uit Rotterdam:

Deze week aanvoer van verse lekkerbekjes
Voorradig in de diepvries: victoriabaarsfilet, heilbotfilet, scampi's, kibbeling, zeebaars en zalmfilet

 

  • Soepen:

Runderbouillon met groenten en vlees, kippenroomsoep, erwtensoep, goulashsoep, tomatensoep met Parma ham en basilicum
Vegetarische soepen: pompoensoep, aspergesoep, courgette soep
 

  • Heerlijke ambachtelijk vleeswaren: pure ambacht van slagerij Franssen uit de Pieterstraat!

Gekookte ham, gebraden gehakt, boterham worst, hoofdkaas, kalfspreskop, kalfs zure pastei, diverse soorten paté, gebraden varkenslende, Italiaanse droge ham, Belgische boeren ham, huisgemaakt hamspek, boudin blanc, diverse soorten droogworst/cervelaat
 

  • Verse kaas van het mes:

Flandrien belegen kaas: Vlaamse kaas die internationaal met prijzen werd bekroond! Vlaamse jong belegen flandrien light kaas (19% vet én minder zout en toch vol van smaak). Boeren kaas uit Holland, jong belegen Goudse kaas, oude Reypenaer kaas en een wisselend assortiment Belgische en Franse streekkazen die u kunt vergezellen met huisgemaakte vijgen compote of zwarte pruimen in portgelei

Tevens kunt u bij ons terecht voor tapasschalen op opgemaakte koude schotels (vanaf 8 personen). Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze buffetlijst die u kunt vinden onder de rubriek 'catering' op deze website. Voor vragen kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen via het contactformulier of door binnen te lopen in onze winkel. We vernemen uw bestelling graag uiterlijk 1 week van te voren!