Week 16:

Tip voor Pasen: opgemaakte koude schotel met ambachtelijke huzarensalade, een gevuld eitje, een gevuld tomaatje, ham rolletje met asperge, boeren ham met meloen, augurkje en kip fruit salade.
De prijs bedraagt € 9.25 per persoon. U kunt tot en met woensdag 17 april bestellen.

 

  • Maaltijd v.d. week à € 7.75:

Gegrilde zalmfilet met pesto risotto en oventomaatjes
 

  • Kant en klare gerechten uit eigen keuken:

Bloemkool schotel met puree uit de oven, varkensstoofpot met pruimen, vislasagne met saffraan saus, witte kip met frisse limoen knoflooksaus, kippenragout, biefstukreepjes met zoet pikante oosterse saus, loempia's met kip en groenten, saté van de haas, zuurvlees, aardappelgratin, zwarte kip, Belgische frites, gehaktballen, gehaktbroodjes, knakworst van slagerij Franssen, bloedworst, ouderwets lekkere koude schotel, kip fruit salade, kip kerrie salade, eiersalade, diverse soorten rauwkost salades en Italiaanse pastasalade

 

  • Toetje van de week:

Deze week: aardbeien mousse en chocolade mousse
Tevens hebben we in de diepvries: huisgemaakt ijs (diverse smaken), chocolade mousse, tiramisu, hazelnoot parfait, mango mousse


  • Vis van Schmidt Zeevis uit Rotterdam:

Deze week aanvoer van verse zalm filet
Voorradig in de diepvries: victoriabaarsfilet, zonnevis, heilbotfilet, kabeljauwfilet, scampi's en zalmfilet

 

  • Soepen:

Runderbouillon met groenten en vlees, kippenroomsoep, erwtensoep, goulashsoep, tomatensoep met Parma ham en basilicum, venkelsoep met lente ui en visblokjes, vissoep
Vegetarische soepen: pompoensoep, aardappelsoep
 

  • Heerlijke ambachtelijk vleeswaren: pure ambacht van slagerij Franssen uit de Pieterstraat!

Gekookte ham, gebraden gehakt, boterham worst, hoofdkaas, kalfspreskop, kalfs zure pastei, diverse soorten paté, gebraden varkenslende, Italiaanse droge ham, Belgische boeren ham, huisgemaakt hamspek, boudin blanc, diverse soorten droogworst/cervelaat
 

  • Verse kaas van het mes:

Flandrien belegen en oude kaas: Vlaamse kaas die internationaal met prijzen werd bekroond! Vlaamse jong belegen flandrien light kaas (19% vet én minder zout en toch vol van smaak). Boeren kaas uit Holland, jonge Goudse kaas, jong belegen Goudse kaas en een wisselend assortiment Belgische en Franse streekkazen die u kunt vergezellen met huisgemaakte vijgen compote of zwarte pruimen in portgelei

Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse soorten tapasschalen op opgemaakte koude schotels (voor kleine en grote gezelschappen). Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze buffetlijst die u kunt vinden onder de rubriek 'catering' op deze website. Voor vragen kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen via het contactformulier of door binnen te lopen in onze winkel.