Week 25:
Tip voor de Bronk: opgemaakte koude schotel à € 9.25 per persoon.
Deze kunt u tot 18 juni bestellen en wordt gemaakt op schalen die in uw koelkast passen (vanaf 4 personen).
Afhalen op zaterdag in onze winkel tussen 10.00 uur en 13.00 uur.


 

  • Maaltijd v.d. week à € 7.75:

Zuurvlees met aardappelgratin, worteltjes en erwten
 

  • Kant en klare gerechten uit eigen keuken:

Goulash, zuurvlees, konijnebout op grootmoeders wijze, varkenshaas medaillons met champignonsaus, tete de veau, biefstukreepjes met zoet pikante oosterse saus, loempia's met kip en groenten, aardappelgratin, saté van de haas, zwarte kip, kippenragout, Belgische frites, gehaktballen, gehaktbroodjes, ouderwets lekkere koude schotel, kip fruit salade, kip kerrie salade, eiersalade, diverse soorten barbecue vlees, rauwkost salades (waldorf, witte kool fruit, komkommersalade) en Italiaanse pastasalade

 

  • Toetje van de week:

We hebben voorradig in de diepvries: huisgemaakt ijs (diverse smaken), chocolade mousse, tiramisu, hazelnoot parfait, mango mousse, aardbeien mousse, limoncello tiramisu


  • Vis van Schmidt Zeevis uit Rotterdam:

Deze week aanvoer van verse tonijnfilet
Voorradig in de diepvries: victoriabaarsfilet, heilbotfilet, kabeljauwfilet, scampi's en zalmfilet

 

  • Soepen:

Runderbouillon met groenten en vlees, kippenroomsoep, erwtensoep, goulashsoep, tomatensoep met Parma ham en basilicum
Vegetarische soepen: pompoensoep, aardappelsoep, aspergesoep, courgette soep
 

  • Heerlijke ambachtelijk vleeswaren: pure ambacht van slagerij Franssen uit de Pieterstraat!

Gekookte ham, gebraden gehakt, boterham worst, hoofdkaas, kalfspreskop, kalfs zure pastei, diverse soorten paté, gebraden varkenslende, Italiaanse droge ham, Belgische boeren ham, huisgemaakt hamspek, boudin blanc, diverse soorten droogworst/cervelaat
 

  • Verse kaas van het mes:

Flandrien belegen en oude kaas: Vlaamse kaas die internationaal met prijzen werd bekroond! Vlaamse jong belegen flandrien light kaas (19% vet én minder zout en toch vol van smaak). Boeren kaas uit Holland, jonge Goudse kaas, jong belegen Goudse kaas en een wisselend assortiment Belgische en Franse streekkazen die u kunt vergezellen met huisgemaakte vijgen compote of zwarte pruimen in portgelei

Tevens kunt u bij ons terecht voor tapasschalen op opgemaakte koude schotels (vanaf 4 personen). Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze buffetlijst die u kunt vinden onder de rubriek 'catering' op deze website. Voor vragen kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen via het contactformulier of door binnen te lopen in onze winkel.